lördag 9 juni 2007





igår va riktigt bra!

först hade vi uppsatsopponering och camilla hade bara helt befogad kritik att komma med så jag är nöjd! värre va det för lena som fick malin som opponent. bruden hade gjorten tre sidor lång dataskriven text med kommentarer om lenas uppsats och när hennes opponeringstid hade gått över tiden med tio minuter hade hon fortfarande inte kommit till det positiva. så jävla hemskt! som grädde på moset gick hon vid ena tillfället till och med fram till tavlan för att visa för stackars lena att man inte börjar en mening med ett och. fan vad vi andra satt och skämdes och vred oss i våra stolar under de 30-40 min hon malde på. lär dig läsa av situationen männska!

efter att skolan slutade och sommarlovet tog sin början gick vi och åt på bageriet, det var en mycket trevlig men kort lunch. folk hade tydligen bråttom iväg till saker så jag och ida blev ensamma kvar och gick ner till havet och satt i solen några timmar. på väg hem träffade vi på martin och jonas som bjöd med oss att dricka vin i rackarbacken. vi lyckades locka med anna och lisa också men när vi väl kom dit så fanns ingen martin eller jonas i sickte. men vi drack upp vårt vin och hade himla trevligt, som alltid, ändå.
någon slags pinsam kille från backyard babies spelade skivor på gute och det var fan riktigt illa. killen hade ju ingen koll alls på vad som är bra/dålig dansmusik. SUCK!

jag hoppas den här sommaren kommer vara fylld av dagar som igår. vill verkligen inte ha en till sommaren 2006. än så länge ser det ljust ut iaf. känns jävligt bra!

Inga kommentarer: