torsdag 21 maj 2009

jag har fått låna världens finaste bok av jessica. den heter "allt om kärlekens nöjen" och är skriven av alex comfort (undra om efternamnet är taget för att passa samanhanget?). att den är utgiven under tidigt 70-tal lyser igenom fantastiskt mycket. jag tänkte recitera två av mina favoritstycken

armhålan:
Klassisk plats för kyssar. Bör inte rakas. Kan användas istället för handflatan för att tysta din partner vid klimax - om du använder handflatan så gnid den över din egen och partnerns armhåla först. samlag i armhålan är en möjlig variant. Gör som vid ett samlag mellan brösten men med penis under hennes högra arm - ordentligt inne, så att friktionen kommer mot skaftet och inte mot ollonet, som alltid när det gäller ett ställe utan smörjmedel. lägg hennes vänstra arm runt din hals och håll hennes högra hand bakom henne med din högra hand. Hon får sitt utbyte av trycket mot brösten och av din stortå mot klitoris om hon vill det. Inte så enastående givande men värt att pröva om ni tycker om tanken.

deodorant:
Helt bannlyst - den enda tillåtna deodoranten är tvål och vatten, även om det kan hända att de olyckliga som svettas rikligt får en del problem. En munfull aluminiumklorid från en flickas armhåla är en av de häftigaste besvikelserna en säng kan erbjuda, om en kvinna som hade lyckats dränka alla sina naturliga dofter i kemikalier skulle vara värre - som en doftlös nejlika. Renlighet är något helt annat. Så fall inte för reklamens locktoner om du inte kommer fram till att någon s.k. intimspray har förmågan att betona någon naturlig doftnyans som du tycker om. Annars är det mycket bättre att bara tvätta sig.

2 kommentarer:

ida von deodorant sa...

I LOVE IT! Men vad menar de egentligen, det där med handflator och armhålor hit och dit fattar jag inte?

Den Runda Mystiska Tjejen sa...

hahahaha. nej. jag har verkligen ingen aning! varför skall man gnida sin hand i armhålan? och vad har man där att hämta alls?