lördag 19 maj 2007

vill ha!




Åh. Jag vill verkligen köpa en digital systemkamera. Jag har varit på alla ställen i stan som säljer kameror och kollat. Jag tror det blir en Canon EOS 400D eller en Sony Alpha DSLR-A100K. Det är mycket pengar, men det vore så jävla roligt och värt varje öre att ha möjlighet att vara lite kreativ. Det blir ju inte att man tar lika många bilder med den analoga kameran nu när man inte har tillgång till bra mörkrum längre. Men frågan är om man skall köpa kameran av den trevliga och engagerade säljaren eller hos han som var het? Svåra val man ställs för här i livet!

Nu kommer snart Sara! Skall bli fantastiskt att träffa henne igen.
Vi måste åka till Willy:s för att köpa mat och massa glass till vår tjejkväll med glass i runda förpackningar, romantisk komedi och myskläder som är precis så mysiga att de inte är sunkiga utan man fortfarande är rätt het i dem, precis så som vi sett på amerikanska filmer att tjejkvällar skall gå till.
Sedan skall vi till Tova. Fan vad jag längtar efter att få träffa henne. Har nog aldrig gått så här lång tid utan att vi sets. Inte okej!

Inga kommentarer: