söndag 11 maj 2008

jag älskar verkligen det här med allergi! vad fan är det för jävla påhitt? det har varit flera gånger den här veckan som jag inte kunnat göra annat än att lägga mig ner och blunda i någon timme för att försöka få det värsta att gå över. när det väl gjort det så är det bara att försöka leta sig till toaletten och spola varmt vatten på ögonlocken för få bort allt grönt var och ens ha en chans att öppna dem. jag vet att jag inte är ensam om att ha allergi och jag påstår inte att det är mer synd om mig än någon annan. jag tycker bara att det är så jävla tråkigt att inte kunna vara ute någon längre tid utan att vara rädd för att bli allergisk. det är ju sommar förbövelen!
i fredags va jag och erik iaf på annas 24-års kalas. det bjöds på god mat och fina tårtor i stora mängder. även en hel del finsk tango och rövlimbo.
när vi vaknade igår åkte jag, erik och torkel till gustavsberg för att kolla in invigningen av basutställningen på museet. det va lite skolavslutningskänsla med massa uppklädda människor i flygiga kjolar, orkester, tacktal, dikter och blommor. jag tror att det va första gången någonsin som jag blev omnämnd i ett tacktal och det var fruktansvärt trevligt försås!
det var roligt att se utställningen även om jag sett den innan när den va så gott som klar och det va en himla skillnad att se den som besökare och inte se på den som min arbetsplats. jag tycker att den blev jättebra och det har varit grymt kul att få vara med och hjälpa till!
igår kväll gick erik, jag, torkel och anders ner till klipporna och grillade. och idag har vi sommarstädat och solat. vi bor verkligen grymt här med vattnet och klipporna precis utanför dörren och dessutom inget folk i närheten. man vill ju gärna inte behöva se halvnakna människor även om det är sol och badsäsong. speciellt inte många av dem på en gång, då är jag hellre inne och förblir blek som ett stackars lakan.


1 kommentar:

Anonym sa...

Allergisk vårdikt=När häggarna blommar och gräset är grönt´då ligger jar utslagen i sängen-atchooooo!Näsan rinner, ögonen svider och jag vill bara dööööö!Så du, som bestämmer´låt det regna nu-skölja bort frömjölet.Av sibbornas glans och tranors dans´inte mycket jag känner,ursäkta måste snyta mej,jo, vitsibbor,blåa och gula blommor-allt kvittar mej lika, när jag ligger utslagen i trans-atchoooooo!MVH Gladiatan